Gıda İşletmeleri Temizliği

12 Nisan 2025 Cumartesi
- Et ve tavuk kesimhaneleri temizliğinde
- Et üretim işletmeleri temizliğinde
- Yemek fabrikaları temizliğinde
- Fırın, ocak ve tezgah temizliğinde
Tezgah, bant, kasa, kanca, makine temziliğinde kullanılır. Et ve tavuk kesimhaneleri, sü;t işletmeleri, restoranlar, yemek fabrikaları vb yerlerin derinlemesine temizliğinin yanısıra dezenfektan özelliğiyle kokularıda yok ederek kalıcı çözümler sunar. Püskürtme, silme ve yıkama aparatlarıyla rahatlıkla uygulanabilir.
1/20 oranında kullanılabilir. Örneğin 2 litre suya 100 ml (yaklaşık bir çay bardağı) Glint ekleyip kullanabilirsiniz.
Gıda güvenlik sertifikalı olduğu ve laboratuvar test sonuçları ile mikrop bakteri oluşumunu engeller.